« Takaisin blogeihin

Vapaana vuokralla Tammikuu 11, 2019 0

Päätös vaihtaa omistusasuminen vuokrakotiin toi elämään vapautta ja helppoutta. Rivitalo-osakkeen myynnin jälkeen vuokrakotia etsittiin monesta paikasta ja lopulta jo pienellä kiireellä. Paras kotivaihtoehto tarjottiin perheelle JVA:lta viime hetkillä!

1.JPG

2.JPG

"Olimme ihan lähellä vuokrata eräältä yksityiseltä asunnon, mutta viime tipassa löytyikin tämä"

Ison vuokranantajan etuja ovat luotettavuus ja ammattimainen asioiden hoitaminen. Asukaspistejärjestelmä ja palvelupiste asioiden hoitamiseen ovat hyviä etuja, mitä pienet vuokraajat eivät pysty tarjoamaan.

5.JPG

6.JPG

Rivitalosta rivitaloon!

Perheen edellinen koti sijaitsi Heinälammella ja toiveena oli jatkaa asumista samoilla kulmilla. Uusi koti löytyi Virtalantieltä, rivitalosta päätyvän kadun varrelta. Järven rantaan on vain kivenheitto ja Palokkajärven rantareitille pääsee aika kätevästi. Perheellisille tai koiran omistaville tämä seutu on todella mukava ja helppo. Linja-autot kulkevat keskustaan ja kauppakeskus Seppään on yllättävän lyhyt kävelymatka. Kirjasto ja koulu löytyvät Palokasta.

4.JPG

3.JPG

Koiran kanssa luonnon läheisyydessä asuminen on ihan parasta

Kodin sisustus on perheen äidin käsialaa. Kodikas tyyli on viimeistelty pienillä väripisteillä: turkoosilla rahilla tai vaaleanpunaisilla kynttilöillä. Lipaston ja hyllyn päällä on yksityiskohtaisia asetelmia ja pehmeyttä tunnelmaan tuovat erilaiset tyynyt, huovat ja viltit.

7.JPG

8.JPG

Kummilapsen taiteilema, paperinarusta ja puusta toteutettu taideteos on päässyt kunniapaikalle, makuuhuoneen seinälle

"Tässä kodissa olemme rentoja ja vapaita tekemään elämässä sellaisia asioita, joista nautimme. Vuokranantaja kantakoon kaikki talohuoltoon ja asunnon omistamiseen liittyvät paineet ja stressin."

9.JPG

10.JPG

  • Jaa:
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Blogger
  • Sähköposti

Kommentit (0)

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä kirjoitusta. Ole ensimmäinen ja kirjoita kommenttisi alle!


Kommentoi

Nimimerkki
Kommentti
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään:

Lisää blogeja

Nainen ja vasara
Lokakuu 18 3
Vielä on kesää...?
Syyskuu 15 1
Heinäkuu
Heinäkuu 19 0
Huilaamaan!
Kesäkuu 15 0
Pihaelämää
Kesäkuu 4 8