« Takaisin blogeihin

Kaisan kädestä Tammikuu 22, 2019 3

Kaisan kotona katse kiinnittyy ensimmäisenä raikkaisiin väreihin ja seinälle veikeästi aseteltuihin tauluihin. Kaisan kädenjälki on taitava, niin taulujen siveltimenviivoissa, kuin kodin värien käytössäkin!

kaisa_1.JPG

kaisa_4.JPG

Sisustaminen on vähän kuin taiteen tekemistä. Taitavalla värisilmällä ja mittasuhteiden hahmottamisella pääsee jo hyvään alkuun. Luovuus ja rohkeus kokeilla on kuitenkin molemmissa hommissa kaiken A ja O.

Joskus Kaisan kodin katosta on roikkunut paperitähtien kirjava armeija. Joskus taas olohuoneen valtaa värituubit ja maalauspohjat. Koti on elämistä varten.

kaisa_6.JPG

kaisa_2.JPG

Aito koti on muuttuva ja asujiensa elämäntyylin näköinen

Tämän kodin kaappien kätköistä löytyy pinokaupalla valmiita ja keskeneräisiä maalaustöitä. "Maalaan omaksi iloksi, mutta koska kysyntää on ollut ja tuotteliaisuutta riittää, niin olen myös myynyt maaluksia." Kertoo Kaisa. "Pääosin maalaan mallista. Valokuvista on kiva tehdä maalattuja versioita ja olenpa maalannut yhden Mona Lisankin!" Kaikkea ei aina tarvitse aloittaa ihan nollasta. Hyviä aiheita ja ideoita on jo maailma pullollaan. Sisustamisessakin voi ihan hyvin jäljitellä blogien tai sisustuslehtien hyviä ideoita omaan kotiin.

kaisa_7.JPG

Jokainen idea jalostuu omaan muotoon uuden toteuttajan käsissä

Itsensä toteuttamisessa ydinajatus on siinä, että tekee jotain mikä tuottaa iloa itselle. Onnistuminen on toissijaista ja tulee sitten joskus ajallaan... Jos maalaaminen ei heti tunnukaan omalta jutulta, kannattaa kokeilla lyijykynätöitä tai valokuvausta? Kuvankäsittely tietokoneella tai pädillä on myös eräänlaista kuvataiteilua.

kaisa_3.JPG

kaisa_8.JPG

kaisa_5.JPG

Kaisan kodista huokuu tekemisen meininki

Sisustaminenkin on luovaa puuhaa. Sohvaa voi ihan hyvin joskus kokeilla huoneeseen poikittain tai kiepauttaa vaikkapa verhot solmuun? Jos ei näytä hyvältä, saa tilanteen palautettua ennalleen aika nopeasti. Rohkeus kokeilla kuitenkin palkitaan aika usein!

Käy tutustumassa Kaisan maaluksiin Facebookissa:
https://www.facebook.com/groups/808341675861392/

kaisa_9.JPG

  • Jaa:
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Blogger
  • Sähköposti

Kommentit (3)

kotoinen, 11.2.2019 18:38
Kaunista. Kivan värikästä!
Hieno kädentaito maalauksia katsoessa.
kotoinen, 11.2.2019 18:38
Kaunista. Kivan värikästä!
Hieno kädentaito maalauksia katsoessa.
Mörkö, 24.6.2019 23:08
Ihanaa! Kaunista ja viihtyisää!

Kommentoi

Nimimerkki
Kommentti
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään:

Lisää blogeja

Nainen ja vasara
Lokakuu 18 3
Vielä on kesää...?
Syyskuu 15 1
Heinäkuu
Heinäkuu 19 0
Huilaamaan!
Kesäkuu 15 0
Pihaelämää
Kesäkuu 4 8