« Takaisin blogeihin

Synttärit tulossa! Toukokuu 17, 2017 0

Tikkakoskella eletään jänniä aikoja. Perheen toisen lapsen synttärit voivat olla minä päivänä tahansa?! Pienten sisustusmuutosten jälkeen isoveli Elvis on valmis jakamaa oman huoneensa uuden tulokkaan kanssa. Myös Elviksen pinnasänky, turvakaukalo ja vaunut joutavat jo uuden tulokkaan käyttöön.

vauva_6.jpg

vauva_5.jpg

Kun kaikki vauvan petivaatteet, bodyt, peitot ja pyyhkeet on pesty ja viikattu kaappiin valmiiksi jo monta kertaa, jää aikaa vielä koristella huonetta. Tulevalle synttärisankarille on viritetty huoneen kattoon juhlaviirit ja paperikoristeet. Siellä ne ovat Elviksen pikkuisten käsien ulottumattomissa ja samalla täyttävät hyvin lastenhuoneen yläosaa.

Lastenhuoneneiden sisustamisessa käy usein niin, että kaikki kalusteet ovat matalia ja huoneen yläosa jää helposti tyhjän oloiseksi.

vauva_1.jpg

vauva_7_kupla.jpg

vauva_9.jpg

vauva_8.jpg

vauva_4.jpg

Pieni tuleva isoveli on reipas apulainen järjestämään vauvan tavaroita, vaikka ei ehkä vielä ihan tarkkaan ymmärräkään mitä varten huoneessa nyt niin kovasti häärätään....?
Pikkuiset kirjavat euron taulut on Flying Tigeristä. Taulut, hyllyt ja piirustukset on helppo kiinnittää 18 mm vanerilevyyn. Vanerilevyt on leikattu määrämittoihin rautakaupassa ja päällystetty erilaisilla tapeteilla kotona.

Huoneen ilmettä on helppoa ja edullista muuttaa parilla rullalla uutta tapettia tai maalipurkilla!

Tapetoidut vanerilevytaulut on sijoitettu huoneeseen niin, että huonekalujen paikkaa on helppo vaihtaa. Sängyt voi halutessaan kääntää myös toisin päin, tai vaikka kokonaan toiselle seinälle? Ikean Busunge -vaatekaapit on nyt pitkällä seinällä särmästi vierekkäin. Vaatekaappien päällä on herttaiset pehmopäät H&M home:lta. Elviksen jatkettava sänky on samaa Busunge -sarjaa, kuin vaatekaapitkin.

Tapetointihommista jäi vielä tapettia jäljelle ja ne palat hyödynnettiin lahjapaperina! Vaikka uuden tulokkaan sukupuoli on jo tiedossa, niin synttärilahjojen nimilappu on vielä tyhjänä.

Voi kunpa synttärit olisi jo huomenna!? Kaikki on nyt ihan valmista!

vauva_2_kupla.jpg

vauva_3.jpg

  • Jaa:
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Blogger
  • Sähköposti

Kommentit (0)

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä kirjoitusta. Ole ensimmäinen ja kirjoita kommenttisi alle!


Kommentoi

Nimimerkki
Kommentti
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään:

Lisää blogeja

Nainen ja vasara
Lokakuu 18 3
Vielä on kesää...?
Syyskuu 15 1
Heinäkuu
Heinäkuu 19 0
Huilaamaan!
Kesäkuu 15 0
Pihaelämää
Kesäkuu 4 8