« Takaisin blogeihin

Taikoja tapetilla? Helmikuu 14, 2019 8

Jokainen saa sisustaa oman kodin miten haluaa, sehän on selvää. Myös vuokrakodissa! JVA:n laajaan sisustusmallistoon kuuluu pintamateriaaleja katosta lattiaan, jokaiseen sisustustyyliin sopivissa väreissä ja kuoseissa.

Viime kesänä esittelimme Kaisan perheen kauniin kodin tässä blogissa. Kaisa on taitava käyttämään valkoista sisustuksessa ja hänen harmoninen kotinsa herättää monissa ihailun huokauksia.


Tässä leikkimielisessä postauksessa palaamme nyt uudestaan Kaisan ruokahuoneeseen ja testaamme erilaisia JVA:n tapettikuoseja valkoisen seinän päälle. Mikä vaihtoehto sinua viehättäisi? Rakastatko pehmeitä koukeroita, rautalankalinjoja vai raikkaan valkoista seinää?

Mikä olisi sinun valintasi?

kaisan_ruokatila_6.jpg

Sähäkät ruusut

Kauniin harmaalla pohjalla kukkivat sähäkän pinkit ruusut on näyttävä vaihtoehto. Vaikka kuvio on klassisen romanttinen, tekee modernit värit tapetista astetta trendikkäämmän. Tämän tapetin kaveriksi voisi heittää pari pinkkiä tyynyä valkoiselle sohvalle, niin ollaan jo lähellä sisustuslehtien tyyliä!?
Tapetti: RTV/ Emma 502169

kaisan_ruokatila_4.jpg

Retrosti rokki?

Siniharmaalla pohjalla risteilevät, kultaan taittavat ruutukuviot ovat sopivasti vinksallaan. Tämä tapetti taittaa huoneen tunnelmaa astetta retrompaan suuntaan.
Tapetti: RTV/ Cato 800814

kaisan_ruokatila_5.jpg

Klassikko ruudut

Salmiakkiruutu on yksi ruutuperheen klassikoista. Tapetissa tämä vinoneliö toimii erinomaisesti. Hillityt värit tekevät salmiakkiruudusta arvokkaan ja jopa juhlavan, mutta jos värit vaihtaa räiskyvämpiin, voidaan saavuttaa jopa riehakasta sirkustunnelmaa? Ultramodernin salmiakkiruudusta saa vaihtamalla väreiksi mustan ja valkoisen yhdistelmän. Aikamoinen monitoimikuvio tämä salmiakkiruutu!
Tapetti: RTV/ Emilia 501308

kaisan_ruokatila_2.jpg

Ripaus renesanssia...

Tässä tummanpuhuvassa tapetissa yhdistyvät menneisyys ja nykypäivä. Trendikäs mustan ja kullan yhdistelmä tuo mieleen renesanssiaikojen maalaukset krumeluuri kehyksineen. Kun sisustus on muuten valkoinen ja valoisa, ei mustaa tapettia tai maalia kannata säikähtää. joskus musta seinä myös tuntuu "suurentavan" tilaa, kun huone saa kontrastia ja silmä tarttumapintoja valkoisten seinien rinnalle.
Tapetti: RTV/ Adagio ADA405

kaisan_ruokatila_3.jpg

Vai villi viidakko?

Toisessa mustapohjaisessa vaihtoehdossa huojuvat ruskeat palmunlehdet. Väri yhdistyy hyvin lattiaan ja oikealla näkyviin portaan kaiteisiin. Tämän tapetin rinnalle voisi yhdistää karheasta villalangasta kudottuja sohvatyynyjä ja kelim maton?
Tapetti: Kwai/ KWA104

kaisan_ruokatila_1.jpg

Utuinen puutarha

Vesivärimaalausta muistuttavassa tapetissa sotkeutuvat toisiinsa roosan ja vanhan vihreän sävyt. Herkkä kuviointi on vahva tausta koko sisustukselle. Murrettuihin sävyihin on helppo yhdistellä erilaisia sisustusesineitä ja tekstiilejä.
Tapetti: Vincenza 467314

  • Jaa:
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Blogger
  • Sähköposti

Kommentit (8)

Sakso, 14.2.2019 12:03
Ehdottomasti tuo ensimmäinen <3
Pipsa, 14.2.2019 12:33
Retrosti Rokki , selkeä, rauhallinen :)
Mariuska, 14.2.2019 23:08
Ruusut on ihania, niin maljakossa, pihalla, kuin seinälläkin ??
Mariuska, 14.2.2019 23:11
Näköjään ruusu emoji vaihtui kysymysmerkeiksi :)
Nina, 15.2.2019 21:36
Utuinen puutarha on ihana, kuuluuko nämä tapetit jva:n tapettivalikoimaan?
Sisustuskärpänen, 16.2.2019 16:47
Nämä kaikki ja paljon muuta kuuluu JVA:n mallistoon! Moneen näistäkin vaihtoehdoista löytyy vielä lisää värejä. :)
Sirpa, 15.2.2019 22:20
Näistä vaihtoehdoista ensimmäinen eli ruusut, mutta vielä mieluisampi löytyisi muusta valikoimasta.
Minna, 16.2.2019 20:58
Tuo ensimmäinen on kyllä kivoin.

Kommentoi

Nimimerkki
Kommentti
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään:

Lisää blogeja

Nainen ja vasara
Lokakuu 18 3
Vielä on kesää...?
Syyskuu 15 1
Heinäkuu
Heinäkuu 19 0
Huilaamaan!
Kesäkuu 15 0
Pihaelämää
Kesäkuu 4 8