« Takaisin blogeihin

Sieltä + tuolta = kokonaisuus! Helmikuu 21, 2019 0

Eevan kodissa kaikki näyttäisi olevan mukavasti tasapainossa. Huonekalut kivasti keskenään ja värit viehkeästi vierekkäin!

10.JPG

9.JPG

12.JPG

Astiahylly oli ensin männyn värinen

Sopusointuinen sisustus on kuitenkin vaatinut luovaa kekseliäisyyttä ja käsityötaitoja. Ruokatilan seinällä oleva astiahylly oli nimittäin alun perin männyn värinen. Eeva oivalsi kuitenkin heti, että siinä on samaa muotokieltä kuin Ikeasta hankitussa ruokaryhmässä. Valkoisella maalilla astiahyllyn ilme muuttui kertaheitolla. Astiahyllyn muuttumisleikki on vielä hieman kesken, sillä sopivan pieniä koukkuja mukeille, hyllyn alareunaan ei ole vielä löytynyt. Eeva on kulkenut silmä auki siellä ja täällä, mutta sopivat koukut piileskelevät vielä jossain...?

14.JPG

Keskeneräisyys on aidon kodin tunnusmerkki

1.JPG

15.JPG

6.JPG

Eläväisten ihmisten kodissa asiatkin elävät.

"Valmis koti" ei ole edes tavoitetila, sillä keskeneräisyys antaa paljon enemmän inspiraatiota ja herättää luovuutta. Toki on mukavaa, että joskus jotkut projektit tulevat myös valmiiksi, mutta ennen sitä on todennäköisesti aloitettu jo uusia, innostavia projekteja!

18.JPG

7.JPG

Eevan sohva on saamassa lähiaikoina uuden kuosin. Vanhat ruskeat päälliset vaihdetaan raikkaampiin. "Valkoisiin tottakai, valkoinen on mun juttu" kertoo Eeva. Sohvaprojektillakaan ei ole kiire, se valmistuu siinä omia aikojaan, innostuksen ja inspiraation mukaan. Käsitöitä harrastavalle Eevalle käsillä tekeminen on mieluisaa vastapainoa työlle.

Sohvanreunalla on työnalla olevat villasukat

3.JPG

11.JPG

Itse tekemällä voi säästää paljon rahaa, tekeminen käy harrastuksesta ja lopputulos on usein vieläkin parempi, kuin valmiiksi ostetuilla tuotteilla. Tuunattavia tavaroita löytää helposti kirpputoreilta. Myös kavereiden ja sukulaisten ylimääräisiä tavaroita kannattaa katsella avoimin mielin. Pienillä uudistuksilla yllättävätkin esineet saattavat saada uuden elämän?

Valkoinen on mun juttu!

4.JPG

5.JPG

Eevan kodin huonekalut ovat hyvä esimerkki siitä, miten yhdistelemällä uutta ja uudistamalla vanhaa saa aikaan toimivan kokonaisuuden. Ihan uusiinkin kalusteisiin voi vaihtaa esimerkiksi vetimet. Uudenlaisilla vetimillä kalusteen saa yhdistettyä jo olemassa oleviin huonekaluihin.

Avohyllyjä voi uudistaa sisustukseen sopivilla koreilla tai säilytyslaatikoilla.

Ruokatuolit uudistuvat istuinpäällisillä ja vanhat huonekalut maalilla.

16.JPG

  • Jaa:
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Blogger
  • Sähköposti

Kommentit (0)

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä kirjoitusta. Ole ensimmäinen ja kirjoita kommenttisi alle!


Kommentoi

Nimimerkki
Kommentti
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään:

Lisää blogeja

Nainen ja vasara
Lokakuu 18 3
Vielä on kesää...?
Syyskuu 15 1
Heinäkuu
Heinäkuu 19 0
Huilaamaan!
Kesäkuu 15 0
Pihaelämää
Kesäkuu 4 8