« Takaisin blogeihin

Yksi kevät tänne, kiitos! Maaliskuu 28, 2019 0

Nyt on aika unohtaa nuhjaantuneet porontaljat ja loppuun poltetut tuikkukynttilät, sillä ovella koputtelee jo kevät! Raikas, valoisa ja kepeä kevät saapuu tänäkin vuonna keltaisena ja vihreänä, mutta ehkä vähän itämaisia mausteitakin taskuissaan…?

kevätkiitos_indiska.jpg

Koristele kevät kotiin

Pääsiäinen on kevään pääjuhla. Pajunkissat, puput ja pääsiäismunat on helppo ja edullinen tapa luoda kevätilme kotiin. Lasten taiteilemat pääsiäisaskartelut ovat monesti sympaattisia ja juuri sopivalla tavalla rentoja. Pujota siimaan värikkäitä kevään muuttolintuja ja ripusta paperisia koristeita pajunoksille.

Lasten kanssa askarrellessa syntyy (paitsi sotkua ja silppua, niin) aina myös jotain ihan uutta ja ennennäkemätöntä! Luovuus syntyy kokeilemalla ja sopivilla materiaaleilla. Varaa askarteluhetkeen kauniita papereita ja pahveja, kunnon liimaa ja terävät sakset.

Iloinen tunnelma syntyy väreistä

kevätkiitos_indiska_1.jpg

Koti piristyy kevääseen kirjavilla sohvatyynyillä ja kimpulla keväisiä kukkia

Tulppaanikimpun saa mukaansa markettireissulla, mutta satsaus myös pariin isoon leikkokukan oksaan kannattaa. Kestävät leikkokukat saa kukkakaupasta ja parhaimmillaan kunnon leikko-oksa kestää maljakossa monta viikkoa. Elävät kasvit tuovat toivoa ja uskoa kevään saapumisesta!

Koristetyynyillä saa leikitellä

Rohkea värien yhdistely ja rento tyynyröykkiö sohvalla luovat boheemia tunnelmaa. Kaikkia sohvatyynyjä ei tarvitse vaihtaa kerralla. Sohvalla voi pitää joitakin yksivärisiä tyynyjä ympäri vuoden ja vaihdella vain niiden rinnalle sopivia tyynyjä vuodenaikojen tai fiiliksen mukaan. Tänä keväänä tyynyissä pullistelevat muhkeat kukat, villit eläinkuosit tai itämaiset ornamenttikuviot.

Muhkeasti ja runsaasti

kevätkiitos_indiska_2.jpg

Kutsu kevät pöytään

Varma kevään merkki on kesäherkuista haaveilu. Lämpimät kaakaot vaihtuvat viileisiin kesädrinkkeihin. Kauppoihin ilmestyvät hiljalleen uuden kauden eksoottiset hedelmät ja monet kotikokit innostuvat kokeilemaan kevennettyjä reseptejä.

Laajenna keväästä nautiskelu myös kattaukseen. Koko astiastoa ei tässäkään tapauksessa kannata lähteä vaihtamaan, mutta jo parilla pirteällä aamupalalautasella saa iloa ja valoa omaan päivään, koko kesäkaudeksi!

kevätkiitos_indiska_3.jpg

Kuvat ja tuotteet: Indiska

  • Jaa:
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Blogger
  • Sähköposti

Kommentit (0)

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä kirjoitusta. Ole ensimmäinen ja kirjoita kommenttisi alle!


Kommentoi

Nimimerkki
Kommentti
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään:

Lisää blogeja

Nainen ja vasara
Lokakuu 18 3
Vielä on kesää...?
Syyskuu 15 1
Heinäkuu
Heinäkuu 19 0
Huilaamaan!
Kesäkuu 15 0
Pihaelämää
Kesäkuu 4 8