« Takaisin blogeihin

Neiti nimettömän kotona Huhtikuu 5, 2019 0

Ainolassa, Lehtorannantiellä on Neiti nimettömän syntymäkoti. Hän syntyi tänne isosisarusten parven kuopukseksi helmikuussa ja odottelee nyt kastejuhlaa.

5.JPG

"Ruusunnuppu? Kaunokainen? Ihanuuspallero?" arvailen minä, mutta mikään näistä ei taida osua oikeaan? Herttainen vauvakääryle uinuu rauhallisena kopassaan, eikä taida olla kovinkaan huolissaan tulevasta nimestään...

Vauvaa voisi vain katsella vaikka loputtomiin

6.JPG

7.JPG

Neiti Nimettömän uusperhe on muuttanut Ainolaan alle vuosi sitten. Alue on loistava! Läheltä löytyvät koulut ja kaupat. Päiväkotejakin on lähistöllä useampia. Ainolan rantaviiva ja luonto ovat melkein kotiovella. Vaunuillen keskustaan kävelee alle puolessa tunnissa.

Lasten kanssa on helppoa asua palveluiden lähellä

8.JPG

Jo kohta kaksikymmentä vuotta vanhaa taloa on kunnostettu viime vuosina. Asunnossa on melkein kaikki pinnat uusittu ja koti näyttää lähes uuden veroiselta. Vuokranantaja huolehtii talon kunnossapidosta hyvin. Asukkaalle jää ainoastaan maalisävyjen tai tapettien miettiminen. Se puuha onkin ainoastaan mukavaa ja piristävää. Tässäkin kodissa olohuoneen tummapohjaista tapettia suunnitellaan vaihdettavaksi vaaleampaan.

Ruuhkavuosien keskellä ei jää aikaa pohtia talon kunnostuksia tai remontteja

2.JPG

9.JPG

Arki vauvan kanssa on täynnä rutiineja ja yllätyksiä

Isommillakin lapsilla on omat rytminsä ja tarpeensa. Mitä enemmän perheessä on jäseniä, sitä enemmän on myös liikkuvia osia! Uuden perheenjäsenen tulo muuttaa koko perheen dynamiikkaa. Täällä kaikki on edennyt hyvin, omalla painollaan ja hiljalleen.

Ristiäiset pidetään ennen kuin vauva täyttää 3kk

3.JPG

4.JPG

Pikkuneiti kääntelehtii kopassaan ja venyttelee pikkuisia käsiään

Äiti nostaa pienokaisen syliin ja vauva siristelee unisia silmiään. Kohta taas syödään, peseydytään ja nukutaan. Sellaista on vauvan elämä täällä ja muuallakin maailmassa. Pienestä suloisesta nyytistä alkaa kasvamaan yhä enemmän ajatteleva ja ymmärtävä ihminen. Oma nimi tälle elämän mittaiselle matkalle tarvitaan ja sellaisen tämäkin vauva saa ihan tuota pikaa.

1.JPG

  • Jaa:
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Blogger
  • Sähköposti

Kommentit (0)

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä kirjoitusta. Ole ensimmäinen ja kirjoita kommenttisi alle!


Kommentoi

Nimimerkki
Kommentti
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään:

Lisää blogeja

Nainen ja vasara
Lokakuu 18 3
Vielä on kesää...?
Syyskuu 15 1
Heinäkuu
Heinäkuu 19 0
Huilaamaan!
Kesäkuu 15 0
Pihaelämää
Kesäkuu 4 8