« Takaisin blogeihin

Panostus parvekkeelle? Toukokuu 24, 2019 0

Kokosimme kolme noin 200€ arvoista sisustuskokonaisuutta parvekkeelle. Rahasumma kuulostaa äkkiseltään aikaa isolta, mutta vastaa suunnilleen yhden festariviikonlopun hintaa? Voisiko tänä kesänä kesälomarahat satsata parvekkeen sisustamiseen ja nauttia kesästä kotona, ihan jokaisena kesäpäivänä?

Jos parvekkeen sisustusprojekti on sinulle ajankohtainen tänä kesänä, niin nappaa vinkit suoraan Jysk:in sisustuskuvista tai yhdistele tuotteita oman tarpeen mukaan? Kerro omasta parvekeprojektistasi myös JVA:n bloggaajalle, joka tulisi ehkä mielellään tekemään juttua juuri sinun parvekkeelta?!

Blogikuviin päätyvä parveke saa 100e sisustusrahaa omalle parvekkeelle!

Lähetä pari kuvaa parvekkeeltasi ja kerro mitä sinne toivoisit: heidi.lehto (ät) sisustuskarpanen.com

Inspiroivaa parvekekesää kaikille!

river.jpg

river_1.jpg

Ole zen riippumatossa

Olisiko parvekkeelle mahdollista asentaa riippumatto? Hiljainen keinutus viidakkomaisten viherkasvien lomassa ja linnun laulua kuunnellessa voisi olla oiva tapa rentoutua työpäivän jälkeen. Parvekekaiteeseen kiinnitettävä rottinkinen kukkalaatikko tuo näkösuojaa ja nostaa kasvit auringonvaloon. Samaan sarjaan kuuluvat isommat rottinkikorit voi jättää rennosti lattialla, sillä riippumatto jättää koko lattiapinnan vapaaksi. Lasisessa hurrikaanilyhdyssä voi pitää joko vihreää oksaa tai illan tullen pöytäkynttilää? Smoothie lasketaan puiselle, kokoontaitettavalle pikkupöydälle ja pähkinät laakealle keramiikkalehdelle.

party_.jpg

party_1.jpg

Modernin asukkaan cityparveke

Tälle parvekkeelle lämpöä ja laadukasta fiilistä tuovat puiset lattialaatat. Pari modernia betonijakkaraa ja seinälle ripustettava musta kukkahylly jättävät yleisilmeen ilmavaksi ja kepeäksi. Siistien puulaattojen päälle mahtuu heittämään rantapyyhkeen auringon ottamista varten. Illalla iso lyhty ja katosta ripustetut juhlavalot luovat tunnelmaa. Kasvit kukkahyllyssä voisivat olla vaikkapa yrttejä ja salaatteja, joita voi napsia ruuanlaittoon pitkin kesää?

karibia.jpg

karibia_1.jpg

Suloinen suojapaikka

Huolettoman lomailijan parvekkeella on iso taittuva aurinkovarjo, joka suojaa paitsi auringolta, niin myös katseilta. Juuttimatto lattialla kokoaa sisustuksen yhteen ja on mukava paljaan jalan alla. Pari pehmoista tyynyä takaavat mukavan asennon fiinisti muotoillussa parveketuolissa, joka on tämän parvekkeen kuningatar. Kepeä pyöreä metallipöytä on helppo siirrellä ja talveksi sen voi kantaa vaikka sisälle? Eikä haittaa ollenkaan, vaikka joku kesäilta olisi vähän viileämpää, sillä parvekeviltin alle on mukava kääriytyä vaikkapa lukemaan kirjaa?

Kuvat ja tuotteet: www.jysk.fi

  • Jaa:
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Blogger
  • Sähköposti

Kommentit (0)

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä kirjoitusta. Ole ensimmäinen ja kirjoita kommenttisi alle!


Kommentoi

Nimimerkki
Kommentti
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään:

Lisää blogeja

Nainen ja vasara
Lokakuu 18 3
Vielä on kesää...?
Syyskuu 15 1
Heinäkuu
Heinäkuu 19 0
Huilaamaan!
Kesäkuu 15 0
Pihaelämää
Kesäkuu 4 8