« Takaisin blogeihin

Koiraperheen uusi koti Elokuu 16, 2019 0

Vähintään kolmen koiran kanssa päivittäin ulkoileva Elina löysi perheineen uuden kodin Jyväskylän Sääksmäestä.

11.JPG

2.JPG

Kivat lenkkipolut, ystävälliset ihmiset ja uimaranta kiven heiton päässä kotoa, ovat tärkeitä seikkoja paljon ulkona liikkuvalle. "Täällä ihmiset moikkaavat ja pysähtyvät juttelemaan vähintäänkin koirille" nauraa Elina. "Sääksmäessä on kiva tunnelma ja luonto lähellä. Oma rivitalopätkän takapiha on tietysti myös iso plussa" Elina lisää.

Paljon ulkona liikkuva arvostaa alueen luontoa

5.JPG

4.JPG

Elinan perheessä sisustetaan kotia nyt vähän uudenlaisen elämäntilanteen edessä, kun perheen tytär on juuri muuttanut omilleen omaan kotiin. Tyttären koira on tällä hetkellä hoidossa täällä "mummolassa". Koirien kanssa rivitalo on hyvä ratkaisu, kun ulos pääsee suoraan ovesta.

Tämä on koirien koti

12.jpg

3.JPG

Asukaspisteitä koiraperheessä kerätään kodin pintojen uusimiseen. On itsestään selvää, että asunon käyttöpinnat kuluvat eläinten kanssa nopeammin, mutta onneksi myös asukaspisteet kertyvät suht nopeasti. "Pisteillä olemme varautuneet korjaamaan koirien tekemät tuhot"

Asukaspisteillä koiraperheessä korjataan kodin pintoja

9.JPG

Pienillä jutuilla, jotka tuotiin kotiin tuliaisena tätä blogikuvausta varten, saadaan makuuhuoneessa ihmeitä aikaan. Sisustustyynyt ja pienet taulut ovat nopea tapa piristää sisustusta. Elinan veljen piirtämä Elvis -taulu löytää paikkansa makuuhuoneen seinältä.

Sisustajan vierailu innostaa Elinaa kokeilemaan tauluja uuteen paikkaan

8.JPG

Helposti puhtaana pidettävät pinnat ja muutenkin käytännöllisyys toimii lemmikkien kanssa parhaiten. Silti on kiva nätistellä joissakin paikoissa ja asetella vaikkapa yöpöydälle jotain kivaa ja kaunista. Yksityiskohdat ja pienet ideat tuovat iloa!

6.JPG

  • Jaa:
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • Blogger
  • Sähköposti

Kommentit (0)

Kukaan ei ole vielä kommentoinut tätä kirjoitusta. Ole ensimmäinen ja kirjoita kommenttisi alle!


Kommentoi

Nimimerkki
Kommentti
Syötä oheinen varmenne alla olevaan kenttään:

Lisää blogeja

Nainen ja vasara
Lokakuu 18 3
Vielä on kesää...?
Syyskuu 15 1
Heinäkuu
Heinäkuu 19 0
Huilaamaan!
Kesäkuu 15 0
Pihaelämää
Kesäkuu 4 8