Hyppää pääsisältöön

23.2.2024

Kuva
JVA Jelppi -Botti
JVA on ottanut verkkosivuillaan osoitteessa www.jva.fi käyttöön tekoälyllä toimivan chatbotin. Tee tuttavuutta botin kanssa!

JVA on ottanut verkkosivuillaan osoitteessa www.jva.fi käyttöön tekoälyllä toimivan chatbotin. Jelppi -botin kautta saa helposti ja nopeasti vastauksen useimpiin kysymyksiin 24/7/365. Kannattaakin tehdä botin kanssa tuttavuutta, kun mieleen juolahtaa kysyttävää joko asunnonhakemiseen tai asumisen aikaisiin asioihin liittyen. 


Verkkosivuillemme on myös koottu laaja tietopaketti asunnonhakuun liittyen. Asumiseen ja maksuasioihin liittyvää sisältöä on lisäksi koottu kattavasti asukassivustolle, Omajva – palveluun.  Jelppi -botti etsii vastauksia verkkosivuiltamme ja on nopea arjen apuri monenlaisissa kysymyksissä. 
 

Muutkin JVA:n tutut palvelukanavat sähköposti, puhelin ja ajanvaraus palvelevat aiempaan tapaan, mutta livechat poistuu käytöstä ainakin toistaiseksi.
 

Asukassivusto Omajva on vuokrasuhteen aikana käytettävissä ympäri vuorokauden


OmaJva sijaitsee osoitteessa https://oma.jva.fi.  Valikoimaan kuuluvat seuraavat asumista helpottavat palvelut:
1. Tiedotteet 
2. Vikailmoitukset 
3. Oma Talous eli vuokranmaksutiedot
4. Palvelupyynnöt eli lomakkeet
5. Pisteet Kotiin (hankintaohje ja oma pistekertymä)
6. Kiinteistön tiedot 
7. Yhteystiedot 
8. Asumisen palvelut
Omajva -palveluun kirjautuminen on helppoa. Kirjautumiseen voi käyttää pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta. Palvelukokonaisuus on käytettävissä 24/7/365 täydentäen muita JVA:n palveluita.

Vaivatonta asiointia verkossa!
 

Asiasanat:  
jva